Поділитись:

Збував канабіс «з рук у руки»: у Луцьку затримали 27-річного наркоторговця (фото, відео)

Середа, 19 січня 2022, 13:15

У Луцьку затримали 27-річного чоловіка, який отримав посилку з наркотичною речовиною через пошту.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

27-річного лучанина за оперативною інформацією затримали з партією наркотичної речовини поблизу одного з поштових відділень Луцька, одразу ж після отримання посилки. Під час поверхневого огляду в чоловіка виявили та вилучили близько 100 грамів канабісу.

Під час подальших слідчих дій поліцейські з’ясували, що зловмисник займався збутом заборонених речовин на території Луцька. Торговець передавав наркотики клієнтам «з рук у руки».

Аби не втратити речові докази, правоохоронці провели невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта. Вилучено наркотичні засоби, пристрої для їх вживання, електронні ваги та банківські картки.

Усе це направили на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 15 тисяч гривень.

Наркозловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження слідчі розпочали за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, на Волині викрили злочинців, які налагодили канал постачання та розповсюдження психотропних речовин на територію Маневицької колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів