Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка,18 січня

Вівторок, 18 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка,18 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 18 січня.

Про паркан

Сьогодні виконком Луцької міськради розглядав питання про демонтаж загорожі для пішоходів, яку встановили на території ОСББ на вулиці Липинського. Очільниця муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська зазначила, що огорожа встановлена незаконно та перешкоджає вільному пересуванню територією загального користування. 

Підтримав очільницю муніципалів і міський голова Ігор Поліщук, який зазначив, що не розуміє, від кого захищає ця огорожа. Однак вона створює значні незручності громадянам, яким доводиться обходити її довгим шляхом. Тож міський голова наказав Юлії Сиротинській негайно, до кінця дня, знести огорожу на Липинського.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка,18 січня

Про закриття «Золотого дракона»

У Луцьку закривають ресторан китайської кухні «Золотий дракон», який працював у місті 20 років.

Останній робочий день ресторану «Золотий дракон» буде 12 березня. Згодом власники працюватимуть над новим проєктом. Зміниться не тільки назва закладу, його дизайн та концепція, а й місце розташування.

Поки що інформацію про новий заклад ресторатори тримають у секреті, проте переконують, що це все одно буде ресторан з китайською кухнею.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка,18 січня

Про новий автобусний маршрут

У Луцьку впровадили новий автобусний маршрут – № 2А. Окрім того, внесли зміни до маршруту № 2: його продовжили до військового аеродрому.

Маршрут № 2А пролягатиме проспектами Президента Грушевського, Василя Мойсея, Перемоги, вулицями Карпенка-Карого, Конякіна (місце міжзмінного відстою на Привокзальному майдані). На новому маршруті курсуватиме два автобуси.

Маршрут № 2 пролягатиме проспектом Грушевського, Винниченка, Волі, Київським Майданом, вулицею Рівненська, проспектом Відродження, Молоді, Соборності, вулицями Карпенка-Карого, Конякіна, Гордіюк та Ківерцівська.

Маршрут змінили у зв’язку із наближенням закінчення терміну дії договору на перевезення пасажирів на маршруті № 2 та розірванням договору на маршруті № 3.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка,18 січня

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів