Поділитись:

На Волині вітер повалив дерева на міжнародній трасі (фото)

Понеділок, 17 січня 2022, 17:10

Кілька днів поспіль на Волині вирує вітряна негода. Поривчастий вітер завдає чимало шкоди. Наслідки таких складних погодних умов – повалені на проїзну частину дерева, пошкоджені дорожні знаки тощо.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

У понеділок, 17 січня, через сильні пориви вітру впали два дерева на автошляху М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест). На щастя, ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав. 

Бригади підрядних організацій оперативно виїжджають на місця пригоди та очищають автошляхи.

Вітряна погода на Волині утримається і завтра, 18 січня. За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології пориви північно-західного вітру сягатимуть 15-20 м/с.  Уночі на території області варто очікувати на мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Температура повітря коливатиметься від 2-7⁰ морозу вночі, та від 2° морозу до 3° тепла вдень. На автошляхах області можлива ожеледиця.

Усіх учасників дорожнього руху закликають під час таких складних погодних умов бути максимально уважними і обережними, дотримуватись швидкісного режиму та не здійснювати ризикованих маневрів.

Водночас дорожники нагадують, що за вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Волинській області – (0332) 78 54 88.

Нагадаємо, 14 січня у Луцьку за лічені хвилини вулиці міста, на яких за день вже встиг розтанути сніг, замело новим тонким шаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів