Поділитись:

В Україні створили «Tinder» для пошуку фахівців (фото)

Понеділок, 17 січня 2022, 05:06
В Україні створили «Tinder» для пошуку фахівців (фото)

В Україні освітня платформа Creative Management Camp та Культурна Агенція ∀ запустили застосунок «Навзаєм», що допомагає знайти команду, експертні консультації та обмінятися досвідом.

Про це пише AIN.UA.

Нині мобільний додаток працює у бета-версії.

«Навзаєм» – метчмейкінг-застосунок для нетворкінгу в культурній та креативній сфері. Як зазначають представники команди, принцип роботи схожий на Tinder – пошук працює по галузях та напрямках діяльності фахівців, також по компетенціях та маркерах щодо цілі й формату спілкування. Користувачі можуть знаходити корисні контакти по заданому запиту.

Додаток «метчить» користувачів також за обраними тегами: якщо вони збігаються, відбувається навзаєм. На момент виходу матеріалу доступна бета-версія вебзастосунку в десктопному та мобільному форматі.

Створення проєкту стало можливим завдяки підтримці Українського Культурного Фонду в рамках грантового напрямку НОРД (Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти).

На момент запуску, застосунок працює безкоштовно. Однак засновники не приховують: коли сервіс набере обертів і справно виконуватиме свою функцію, буде запроваджено оплачувані варіанти користування.

Для того, щоб долучитися до «Навзаєм» необхідно перейти на сайт та зареєструватися.

Далі варто обрати статус пошуку, індустрію, професійне позиціонування, вказати основні напрямки особистої діяльності та компетенцію. Після цього, за бажанням, можна додати опис власного профілю.

Оскільки «Навзаєм» – це впорядкована книга контактів, з можливістю написати користувачам в особисті соцмережі, потрібно вказати посилання на них.

Після заповнення профілю користувач може розпочати пошук за заданим запитом. Для цього достатньо натиснути вкладку «Пошук контактів». Якщо відбувся метч – користувачі можуть перейти до особистого спілкування через соцмережі.

В Україні створили «Tinder» для пошуку фахівців (фото) В Україні створили «Tinder» для пошуку фахівців (фото) В Україні створили «Tinder» для пошуку фахівців (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів