Поділитись:

Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)

Неділя, 16 січня 2022, 16:48
Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)

У Луцьку на Театральному майдані нині було велелюдно.

Про це сайт новин Луцька «Конкурент» повідомляють читачі.

В обласному центрі Волині досі продовжуються гуляння зимового циклу свят.

В центрі Луцька, на площі перед Волинським драмтеатром, діє різдвяна ярмарка на якій можна придбати всіляку всячину.

Таким чином, за інформацією читачів, на ярмарку можна придбати найрізноманітніші «хендмейд» товари: від гончарних виробів, дідухів та церковних календарів, до виробів із меду, соломи, солодощів та інших дрібничок для наймолодших покупців.

Ціни на гончарні вироби коливаються в ціновому діапазоні 40-400 гривень. Порадувати, купивши їм екологічні іграшки з соломи, можна за 100-200 гривень.

Також, на ярмарку можна почастуватись різними ласощами: канапки з українським песто та моцарелою – від 10 гривень за штуку та солодощі вартістю від 20 до 60 гривень.

Найдорожчим вашим придбанням може стати старовинна українська різдвяна прикраса – Дідух. Їхня вартість коливається між декількома сотнями гривень і може сягати до 1000 гривень за Дідуха.

Поза цим, на Театральному майдані невпинно лунають колядки та пісні найрізноманітніших мистецьких колективів, якими може насолодитись кожен охочий.

Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото)Що та за скільки можна придбати на різдвяному ярмарку в Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів