Поділитись:

Ресторан «Чевермето Дубок» у Ківерцях закрили – буде щось нове

Субота, 15 січня 2022, 15:45

У Ківерцях закрили відомий ресторан «Чевермето Дубок», який працював на вулиці Чкалова.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці закладу.

«Кожна історія має закінчення... У когось вона довга, у когось – коротка. Історія «Чевермето Дубок» була короткою, але яскравою!

Цей пост – вдячність кожному із вас за те, що теплими літніми вечорами, дощовими осінніми днями і холодними зимовими вечорами були поруч. Люди приходять до людей, і ми безмежно вдячні, що наша команда – саме ті люди, із якими ви розділяли посмішки та приємні спогади. Дякуємо за те, що смакували наші страви і напої та тішилися, що зробили вірний вибір!» – йдеться в дописі.

Проте, як пише «Таблоїд Волині», «Дубок» не припинив своє існування. 

Про це розповів один із власників закладу Олег Антонюк.

«Дубок» не припинив своє існування. Він існує з 60-х років минулого століття. «Дубок» оновлюється і вдосконалюється, буде ще кращим сімейним рестораном.

Ресторан припинив співпрацю з «Чевермето», якому вдячні за співпрацю. Ми рухаємося далі своїм шляхом, з врахуванням побажань та інтересів наших клієнтів. Прагнемо подальшого розвитку і руху вперед. Є дуже амбітні плани щодо подальшого розвитку «Дубка» та навколишньої інфраструктури.

Зокрема, в планах – бесідки, дитячий майданчик, місця для відпочинку і т.д. Ви в цьому зможете переконатися найближчим часом. Сподіваюсь, наші відвідувачі будуть приємно здивовані оновленим «Дубком», історія сімейного ресторану продовжується!», – розповів він.

Оновлений заклад «Дубок», зі слів Олега Антонюка, відкриється вже в лютому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів