Поділитись:

George`s Club – найкраще місце для тренінгів, семінарів та курсів*

Субота, 15 січня 2022, 17:47
George`s Club – найкраще місце для тренінгів, семінарів та курсів*

George`s Club у РЦ «Промінь» – це не лише гарний відпочинок у караоке, боулінгу та більярдній залі, а й чудове місце для активного навчання працівників підприємства на тренінгах, семінарах та курсах.

Початок року – ідеальний час для проведення навчань для працівників. Цей час є для організацій початком нового періоду, і керівники активно «заряджають» працівників на новий робочий рік та настрій. 

Для цього вони запрошують спеціальних тренерів чи коучів для проведення курсів, тренінгів та семінарів. І, відповідно, постає питання: де провести навчання? Для цього потрібен великий зал зі столиками, звуковим та відеотранслюючим обладнанням. Окрім того, має бути місце для відпочинку, кави-брейків та фуршетів.

George`s Club ідеально підходить для проведення таких заходів, адже він знаходиться в центрі міста. Тут є ресторан зі смачною кухнею, який приготує фуршет і каву-брейк на вищому рівні, також є зони відпочинку: більярд та боулінг, які дозволять зробити процес навчання цікавішим.

Для проведення семінарів у George`s Club місце і час потрібно бронювати заздалегідь. Для оренди залу пропонують погодинну оренду або ж на день. 

Для того, щоб отримати більше інформації, телефонуйте за номером: (050) 490 77 14.

Надрукувати
мітки:
коментарів