Поділитись:

Репер з Луцька презентував новий кліп (відео)

Четвер, 27 жовтня 2016, 15:07

Молодий реп-виконавець із Луцька, 18-річний Влад Цюр, який виступає, як Ua Kid, днями презентував новий відеокліп під назвою "Right now".

У коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" хлопець поділився, як проходила зйомка, ідеєю виникнення пісні та майбутніми хітами.

Відеокліп знімали 2016 року. Однією з цікавих локацій був славнозвісний "Будинок химер" відомого скульптора, почесного громадянина Луцька Миколи Голованя.

"Микола Головань був дуже веселий. Ми зайшли до нього, привіталися, а він якраз займався якоюсь своєю роботою. Він був зовсім не проти. У нас навіть є з ним фотографії зі зйомки. А потім він вийшов і сказав, що йому подобається мелодія", – розповідає Влад.

"Молоді кияни знімають музичний відеокліп для молодого виконавця, співака із Луцька, який проживае у Києві – Влад Цюр... Зйомки проводились у мого приятеля Миколи Голованя (Будинку скульптора у Луцьку)", – написав у серпні на Facebook керівник міжнародного проекту культурно-професійних обмінів Володимир Павлік.

"Я рік жив за кордоном, в Англії, де вивчав англійську мову. В окрузі моїх друзів, яким подобалася хіп-хоп культура, я читав реп. Коли приїхав в Україну, то зрозумів, що знайшов себе в музиці... У нас є команда, яку ми створили в Луцьку – Ua Mob. Музику робимо самі. Є своя студія. У мене є бітмейкер, який робить біти, якщо вони не скачені", – зазначає репер.

Зі слів Влада, "Right now" – далеко не перший сингл репера, проте вона стала першим масштабним проектом у його музичному житті. У недалекому майбутньому хлопець планує презентувати ще одну музичну роботу.

Надрукувати
мітки:
коментарів