Поділитись:

Конкурент запустив першого на Волині інтелектуального помічника у Facebook

Четвер, 27 жовтня 2016, 14:00

Відсьогодні Ділове інтернет-видання Волині "Конкурент" запускає власного чат-бота у Facebook Messenger.

Встановити його можна за посиланням https://www.messenger.com/t/ua.konkurent/

Бот-асистент покликаний надсилати читачам найсвіжіші новини і допомагати їм обирати для себе найважливіше, будучи при цьому цікавим і ненав'язливим співрозмовником.

Пропонуємо вам дізнатися, що це за інструмент, принцип його роботи та чому читачам "Конкурента" варто з ним потоваришувати.

Що таке чат-бот

Сьогодні особисте спілкування людей стрімко перейшло в додатки, які називають месенджерами.

Їхня перевага в тому, що вони не нав'язують користувачам зайвої інформації. Тому додатками для обміну миттєвими повідомленнями користуються мільярди людей.

До прикладу, месенджер від Facebook, за підрахунками компанії, щомісяця використовує від 800 до 900 мільйонів людей.

Крім того, Facebook Messenger пропонує своїм користувачам досить широкий набір функцій – обмін повідомленнями, файлами, стікерами і навіть можливість відправляти грошові перекази друзям.

Не дивно, що засновник Facebook Марк Цукерберг у квітні 2016 року представив власний інструмент чат-ботів у Messenger.

Вже зараз експерти зауважують, що система чат-ботів у месенджерах – серйозний конкурент мобільним додаткам. Програми-співрозмовники спілкуються з людиною доступною і легкою мовою, виконують різні прохання, допомагають дізнатися новини, курси валют та багато іншого.

Перевагою чат-ботів є те, що вони не вимагають трафіку для скачування і часу для встановлення, не займають місця в пам'яті чи на екрані смартфона.

"Боти можуть і повинні замінити функціонал 80 % існуючих мобільних додатків", – припускає один з розробників Telegram-бота Данило Чепенко в коментарі для rb.ru.

Хто уже використовує інструмент чат-ботів у Messenger

Враховуючи те, що система чат-ботів у Facebook запрацювала всього лише півроку тому, вона ще не набула великого поширення.

Незважаючи на це, власних ботів асистентів уже мають такі світові медіа, як CNN, Wall Street Journal, New York Times.

В Україні перший чат-бот на Facebook Messenger запрацював 7 липня 2016 року. Ним стала віртуальна асистентка Зоряна компанії "Київстар".

Зоряна вміє відповідати на питання про послуги зв'язку, допомагає підключити тариф, і може навіть розповісти вірш.

З точки зору творців Зоряни, спілкування з віртуальним асистентом у Facebook Messenger значно економить час абонента, оскільки бот відповідає на всі питання в короткому діалозі.

Як користуватися чат-ботом "Конкурент"

Почати своє спілкування з віртуальним помічником Ділового видання "Конкурент" ви можете просто зараз, перейшовши за посиланням.

Не важливо: ви користуєтеся месенджером зі смартфона чи з комп'ютера, у будь-якому випадку підписатися на чат-бота буде зручно.

У смартфоні: спершу потрібно натиснути кнопку У смартфоні: спершу потрібно натиснути кнопку "почати"
І просто почати спілкуватися з ботом...І просто почати спілкуватися з ботом...

він розповість щось оригінальне  і він розповість щось оригінальне і "підкине" декілька цікавих новин
Ось так  бот надсилатиме вам новиниОсь так бот надсилатиме вам новини

Чат-бот "Конкурента" уже дещо вміє. Але з кожним днем він ставатиме розумнішим, навчаючись і беручи за зразок попередні розмови з підписниками.

Віртуальний асистент "Конкурента" зможе стати незмінним помічником кожному: буде надсилати новини і відповідатиме на будь-які питання. Що важливо: "живою" мовою, роблячи взаємодію з користувачами активною, цікавою і злагодженою.

(фото клікабельні)

***

Чат-бот від Ділового видання Волині "Конкурент" – це можливість ненав'язливо та оперативно отримувати найважливіші новини Волині та Луцька.

Хочеш крокурвати в ногу з часом – будь з "Конкурентом" і підписуйся на віртуального асистента https://www.messenger.com/t/ua.konkurent/

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2023
23 лютого 2023
15 листопада 2022
02 серпня 2022
20 квітня 2022
05 квітня 2022
26 лютого 2022
22 січня 2022
29 вересня 2021
05 серпня 2021