Поділитись:

На дорозі Луцьк-Львів крадуть дорожні знаки?

Четвер, 27 жовтня 2016, 11:03

На трасі Луцьк-Радехів-Львів тривають завершальні роботи.

Зі слів начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, на сьогодні завершено укладання верхнього шару протяжністю 27,9 км.

"Цей проект має бути завершений в такому вигляді, як було заплановано, без змін. Потрібно зробити зупинки, освітлення, з'їзди тощо. Після цього показати Президенту чи Прем'єр-міністру, як приклад ремонту дороги Луцьк-Володимир- Волинськ-Устилуг у 2017 році. На мою думку, через два роки завдяки запланованому державному фінансуванню ми зможемо відремонтувати 70 % доріг державного значення", – наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Серед проблемних питань, які залишаються на цій ділянці роботи, – ремонт та встановлення зупинок, облаштування вуличного освітлення. Окрім того, все частіше фіксують випадки крадіжок дорожніх знаків. Про це йшлося на черговій нараді щодо інфраструктурних проектів на виборчому окрузі № 21.

На дорозі Луцьк-Радехів-Львів працівники управління Укртрансбезпеки щоденно спільно з працівниками ДП "Волиньоблавтодор" здійснюють контроль за дотриманням перевізниками норм навантаження: транспорт зважують і перевіряють документи.

З 4 липня виписано 16 тис євро штрафних санкцій, а за весь період – на суму 30 тис євро.

Позитивна динаміка спостерігається й на Волинській митниці. Тому до кінця року очікується отримати фінансування в розмірі 90 млн грн на завершення ремонтних доріг від перевиконання на Волинській МДФС.

Надрукувати
мітки:
коментарів