Поділитись:

Казкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фото

Вівторок, 11 січня 2022, 21:10
Казкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фото

Дивитися зиму лучани часто їдуть у Воротнів. У сніжну пору це місце стає воістину казковим. 

Притрушені снігом дерев'яні будиночки, озеро, сковане тонкою кригою, високі дерева, у затишку яких приємно гуляти навіть в холодні дні... Сюди точно варто їхати за позитивними емоціями та відпочинком. 

Лучанка Анастасія Колесникова пройшлася зимовим Воротнівським лісництвом, і поділилася з редакцією сайту луцьких новин «Конкурент» атмосферними фото. 

«Ми з донькою їздили в неділю зранку. Прокинулися, побачили за вікном сніг. Планували сюди поїхати вже давно, але все не було гарної погоди. Коли ми заїхали, побачили просто величезну кількість автомобілів. Приїжджали люди з собаками, гуляли закохані пари, були цілі сім'ї з усіма дітьми і всіма бабусями. Тут нема мобільного зв'язку, і я вважаю, це величезний плюс. Тут справді можна відпочити від усього і насолодитися красивою зимою», – розповідає вона. 

Більше про те, як виглядає Воротнів узимку, дивіться на фото. 

Казкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фотоКазкова зима у Воротнівському лісі: показали затишні фото 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів