Поділитись:

Топ-7 найпопулярніших ролів без риби*

Вівторок, 11 січня 2022, 14:40
Топ-7 найпопулярніших ролів без риби*

Не лише рибні шматочки можна спробувати, замовляючи роли у ресторані Смакі-Макі у Луцьку (lutsk.smaki-maki.com). Існує й безліч інших, оригінальних  ролів, які сподобаються вам не менше, навіть не дивлячись на те, що вони не містять традиційного лосося у будь-якому його вигляді.

Не з рибою, але з морепродуктами й не тільки

Говорячи про смачні суші, варто відзначити, перш за все, варіанти з креветкою. Наприклад, якщо вона не відварена, а зроблена у клярі темпура. Такий рол має оригінально підібрану начинку, до якої також долучилися шматочки огірка. А все це щедро присмачено кисло-солодким соусом, що надає оригінального посмаку страві.

Ще одна оригінальна темпура містить у своєму складі зовсім не креветки або морепродукти. До складу одного з варіантів входить шматочок, який базується на смаженому курячому філе, яке доповнено салатом айсберг, а також соусом спайсі й цезарем.

Якщо хочеться справжньої різноманітності, можна скуштувати рол з мідіями – унікальну страву, яка складається з маленьких, копчених шматочків. Вони вправно комбінуються не лише з традиційним японським рисом, а й безпосередньо з рисовою локшиною та навіть невеликою кількістю овочів. Смаку надає комбінація соусів – кисло-солодкого, унагі та майонезу.

Найсмачнішим та найбільш оригінальним варіантом можна назвати страву під назвою Золотий дракон. Не секрет, що саме слайси вугра є улюбленою начинкою усіх японців, а тому скуштувати такий варіант справді треба. Особливого смаку додає омлет тамаго, а також дрібка кунжуту та соусу унагі.

Не лише м’ясні варіанти

Популярністю користуються не лише роли з рибою та м’ясом, а й безпосередньо шматочки для веганів, які також можна віднайти у меню. Наприклад, футомакі – одна з таких страв, яка складається виключно з зелені – перцю, водоростей, огірків тощо.

Мають попит і виключно сирні шматочки. Наприклад, якщо мова йде про мікс крем-сиру, плавленого, тостового та фети, які у комбінації дають незвичний, оригінальний смак.

Знайдеться чим поласувати й навіть тим, хто полюбляє солодощі. Для цього представлено кілька солодких ролів. Найсмачніший з них – зі шматочками стиглого банана, який доповнений за допомогою солодкого соусу та какао-млинця.

Замовити суші з доставкою у Луцьку

Скуштувати як незвичні, так і традиційні японські страви можна у ресторані Смакі-Макі, що пропонує широкий асортимент не лише суші, а й супів, салатів й навіть десертів. Усі вони готуються виключно зі свіжих інгредієнтів, які отримуються від якісних, перевірених часом постачальників.

Над створенням шедеврів працює талановитий су-шеф, а ще компанія має власну кур’єрську доставку. Завдяки цьому страви можна отримати не лише у місті Луцьк, а й у його області. Особливість доставки полягає у тому, що вона відбувається рекордно швидко – протягом тридцяти хвилин з моменту замовлення.

А ще ресторан пропонує власну програму лояльності, за допомогою якої можна накопичити та витратити бонуси!

Надрукувати
мітки:
коментарів