Поділитись:

У Луцьку прощатимуться з Романом Карпюком, який раптово помер під час змагань (фото)

Понеділок, 10 січня 2022, 11:35
У Луцьку прощатимуться з Романом Карпюком, який раптово помер під час змагань (фото)

Відомий політичний діяч Волині, депутат Волинської обласної ради, ректор «Академії рекреаційних технологій і права», голова відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області Роман Карпюк помер раптово під час змагань з риболовлі на Рівненщині 9 січня. Причини смерті політика невідомі. Прощатимуться з померлим у вівторок, 11 січня.

Трагічну звістку у неділю, 9 січня, повідомила на сторінці відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області колега Романа Карпюка Діана Ковальчук.

«На 57 році обірвалося життя депутата Волинської обласної ради, очільника Волинської обласної організації політичної партії «Сила і честь» та голови Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету Карпюка Романа Петровича. Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток області важко переоцінити, і свідченням цього є його багаторічна гідна і високопрофесійна праця», – йшлося в повідомленні.

Згодом інформацію про смерть депутата підтвердили на офіційній сторінці Волинської обласної ради у Фейсбуці, зазначивши, що серце Романа Карпюка раптово зупинилося під час спортивних змагань. 

Пізніше на сторінці Національного олімпійського комітету України у Волинській області повідомили, що 11 січня 2022 року о 12:00 у будинку Панахиди розпочнеться церемонія прощання з депутатом Волинської обласної ради, очільником Волинської обласної організації політичної партії «Сила і честь» та головою Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету Карпюком Романом Петровичем. О 13:00 траурна процесія вирушить до міського кладовища у селі Гаразджа, де відбудеться поховання померлого.

Нагадаємо, що у листопаді депутат Волинської обласної ради Роман Карпюк здобув перемогу на чемпіонаті зі спортивної ловлі спінінгом у сусідній області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів