Поділитись:

Де тепло та затишно у Луцьку*

Вівторок, 04 січня 2022, 11:36
Де тепло та затишно у Луцьку*

У всі часи молодь «йде в ногу» з сучасністю і прагне отримувати лише найкраще. Наше місто також не стоїть на місці, а активно розвивається та втілює сучасність в повсякдення.

У Луцьку все частіше з'являються оригінальні заклади, зі смачною та незвичною кухнею і простором навколо. Тому луцький фудкорт в «Промені» користується такою популярністю серед молоді, адже тут не лише цікава та смачна кухня, а й сучасний і зручний простір. Це місце, де вирує життя щодня з восьмої ранку і до пізнього вечора.

Фудкорт Grand Central – маленький Нью-Йорк у центрі Луцька. Тут завжди шумно, людно й емоційно насичено. Увечері п’ятниці й суботи фудкорт працює до 23:00, а з 21:00 запалюють атмосферу діджеї. Те, що потрібно для якісного відпочинку в кінці робочого тижня.

На території фудкорту знаходиться сім різноманітних закладів, а уже зовсім скоро планується їх поповнення. Рекомендують слідкувати за новинами у соціальних мережах, щоб не пропустити появу нового, точно оригінального закладу, адже тут по-іншому не буває. 

Де тепло та затишно у Луцьку*

Всього один поверх вмістив у себе весь світ. На Grand Central можна скуштувати традиційну тайську кухню, знайти живу каву, здорові солодощі, торти зі знижкою 50%, замовити суші чи піцу, бургери і навіть м’ясо, смажене на відкритому грилі. Насправді приготування багатьох страв у цьому місці перетворюється на справжнє шоу. Достатньо замовити WOK у Lemongrass і спостерігати, як вогонь здіймається до стелі під час її приготування.

Де тепло та затишно у Луцьку*

На території фудкорту діють традиційні для нього правила – тут самообслуговування. Тому приходите, обирайте, замовляйте, сідайте зручніше і чекайте на свої страви.

Запрошуємо!

РЦ «Промінь», 4-й поверх.

Щодня з 8:00 до 23:00 год.

Надрукувати
мітки:
коментарів