Поділитись:

Форсаж по-луцьки: серійні викрадачі авто отримали вирок

Вівторок, 04 січня 2022, 11:00
Форсаж по-луцьки: серійні викрадачі авто отримали вирок

фото ілюстративне

Троє лучан, які у 2019 році здійснили серію зухвалих викрадень авто, отримали покарання.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд 28 грудня 2021 року.

Як вбачається із вироку, на початку січня 2019 року троє чоловіків вирішили заволодіти автомобілем «Москвич», який у несправному стані перебував на території підшипникового сервісу на вулиці Боженка у Луцьку. Для цього зловмисники приїхали до території підприємства на своєму авто – Audi A6. 

Під'їхавши до «Москвича», один з чоловіків причепив його тросом до Audi. Після цього один із викрадачів сів за кермо несправного автомобіля. Викрадачі доставили викрадене авто у село Коршовець Луцького району.

Окрім того, на початку січня 2019 року ці ж особи таким же способом викрали «Луаз», який стояв на вулиці Мамсурова, 10 у Луцьку.

Вже в лютому 2019 року спритники викрали з території на вулиці Боженка, 34 у Луцьку автомобіль «ВАЗ» аналогічним методом.

Окрім того, у лютому 2019 року ця ж група чоловіків таким же чином викрала автомобіль Ford Scorpio, який стояв на вулиці Львівський, 128.

У суді всі обвинувачені уклали угоду про визнання вини з прокурором, щиро розкаялися та просили суворо не карати.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіків винними та призначив їм покарання. Зокрема, одного зі зловмисників засудили до 5 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 2 роки. Ще двох – до 5 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 1 рік.

Нагадаємо, що викрадений біля Луцька автомобіль марки Audi Q7 вдалося знайти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів