Відомий журналіст презентує в Луцьку "Роман-вибух №1"

Середа, 26 жовтня 2016, 18:53

Письменник і журналіст, володар найпрестижнішої національної премії в галузі журналістики "Золоте перо" Остап Дроздов приїде до Луцька із презентацією свого дебютного "Роману-вибуху №1".

Зустріч із автором та презентація книги відбудеться у четвер, 27 жовтня, о 18:00 у Книгарні "Є" (вул. Лесі Українки, 30), – повідомляють організатори –мистецьке об'єднання "стендаЛь" та Книгарня "Є".

Ця книга – дебют Остапа Дроздова у художній літературі. Автор наголошує, що з цього роману починається його літературно кар'єра, бо йому є що сказати.

"Мій перший роман – дуже авторський. У ньому багато мене самого, хоча діапазон подій коливається від довоєнного Львова до сьогодні. Роман дуже відвертий. Він зацікавить тих, хто понад усе цінує людину, її страхи, сумніви, біографію і боротьбу за себе", – йдеться в одному з інтерв'ю автора.

"Роман-вибух №1" – це більше, ніж просто роман, затиснутий жанровими рамками. Це сповідь кількох поколінь, об'єднаних наскрізною ідеєю: відстояти свою ідентичність. Це родинна сага з драматичними поворотами долі і декілька біографій на тлі різних епох", – ідеться на сайті Форуму видавців.

Знайомство із книгою та автором, знаним журналістом Остапом Дроздовим, відбудеться у четвер, 27 жовтня.