Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 02 січня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про продаж рекреаційного комплексу

На Волині продають відомий рекреаційний комплекс «Машівський бір». Його новий власник визначиться за результатами аукціону.

Організатор аукціону – ТОВ «Світязь». Цінові пропозиції прийматимуть до 13 лютого 2022 року. Сам аукціон відбудеться 14 лютого. Рекреаційний комплекс знаходиться в селі Машів на вулиці Садовій, 21. 

«Рекреаційний комплекс (готель-кемпінг-ресторан-баня) 3687,9 метра квадратного із земельною ділянкою площею 1,034 га на фасадній частині траси міжнародного сполучення Варшава – Київ; Волинська область», – йдеться в описі.

Стартова ціна рекреаційного комплексу становить 28 мільйонів гривень.

Про рибалок на Стиру

29 грудня товщина льоду на луцькому Стиру уже досягла 20 сантиметрів. Десятки рибалок всіяли кригу дрібними ополонками, і малими саморобними вудочками дістають з них рибу. 

На льоду прохолодно і тихо, ніби міська метушня сюди не долітає. Улов, кажуть місцеві, щороку гірший, однак більшість людей приходить на кригу не за рибою. Тут панує своя атмосфера, і тут відпочивають. 

Проте, зимова риболовля – це не тільки атмосферний відпочинок для любителів, але і небезпека, кажуть рятувальники. Тому водолази та працівники ДСНС Волині прийшли на кригу, аби розповісти рибалкам, як врятувати себе у разі, якщо лід не витримає. Разом з ними були і журналісти ІА «Конкурент». Як це було – у нашому матеріалі Мовчазні рибалки та мертві окуні: що коїться на Стиру у Луцьку (фото)

Про романтику

У рекреаційному центрі «Сіті Парк» у Луцьку в альтанці для закоханих 27 грудня хлопець оригінально освідчився коханій. Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці події.

Освідчення відбулося в альтанці для закоханих. Після того, як дівчина відповіла: «Так!», – відбувся святковий салют.

Свідками видовища стали випадкові перехожі.

Про труп

У Луцьку на проспекті Соборності 29 грудня виявили тіло чоловіка.

Інформують, що тіло побачили перехожі неподалік від магазину.

У пресслужбі поліції підтвердили інформацію про виявлене на вулиці тіло. Повідомляють, що на вигляд померлому 40–50 років, на тілі немає видимих тілесних ушкоджень.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів