Поділитись:

Книги, театр і кіно: лучани ринули витрачати «ковідну тисячу Зеленського» (відео)

Четвер, 30 грудня 2021, 20:14
Книги, театр і кіно: лучани ринули витрачати «ковідну тисячу Зеленського» (відео)

Українці витратили вже 270 мільйонів гривень в рамках програми «є-підтримка».

Про це повідомляє телеканал «Конкурент TV».

Лучани теж не пасуть задніх, активно використовуючи «ковідну тисячу Зеленського». Продавці в книгарнях міста зізнаються, що давно не бачили такої навали відвідувачів. За словами продавців, розплатитися «президентською тисячею» за книги можна і в інтернет-магазинах. 

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації з питань цифровізації Вікторія Левчук нагадує, що за так звану «тисячу Зеленського» можна купити квитки на концерти, в театри, кіно, музеї, придбати книги, абонемент в зал, залізничні та авіаквитки на подорожі всередині країни. Зробити це досить легко – за наявності смартфона. 

Аби люди мали можливість потрапити на виставу, у Волинському драмтеатрі навіть орендували платіжний термінал. З початку його роботи квитки вже придбали близько півсотні людей, каже директор Анатолій Глива.

Значно побільшало продажів і в касах кінотеатрів, розповідає менеджерка зміни кінотеатру «MULTIPLEX» Марія Матвійчук.

Щоправда, як діяти тим людям, які вакцинувалися, однак в силу різних обставин, не користуються смартфонами, поки що невідомо, каже Вікторія Левчук. Такий механізм наразі напрацьовується.

Нагадаємо, що міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявляв, що з другої половини січня 2022 року за ковідну тисячу люди віком за 60 років, що пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу, зможуть придбати також ліки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів