Поділитись:

Жінка, яку в Луцьку збив підліток, почала самостійно дихати

Середа, 29 грудня 2021, 11:19
Жінка, яку в Луцьку збив підліток, почала самостійно дихати

39-річна лучанка, яку збив неповнолітній водій на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, станом на 28 грудня все ще перебуває в реанімаційному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це інформує Суспільне, посилаючись на слова головного лікаря медзакладу Олександра Дударя.

Зі слів медика, попередньо жінка була підключена до апарату штучної вентиляції легень. Наразі від апарату її відключили: лучанка дихає самостійно, проте стан її досі важкий, – зазначив керівник обласної лікарні.

«Стан її все ще досить і досить важкий. У неї закрита черепно-мозкова травма, злам кісток основи черепа, кома другого ступеня. Дихає самостійно, але стан постійно контролюється через монітор», – повідомив Олександр Дудар.

Нагадаємо, ДТП сталася 12 грудня, близько 14-ї години, навпроти ТРЦ «Портсіті», у Луцьку. 

Тікаючи від екіпажу патрульних та не виконуючи законні вимоги полісменів про зупинку, водій Renault Megane промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Після цього скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів