Поділитись:

На Волині зупинили автоцистерну з «лівою» соляркою (фото, відео)

Вівторок, 28 грудня 2021, 15:15
На Волині зупинили автоцистерну з «лівою» соляркою (фото, відео)

Волинські патрульні під час спільного відпрацювання з підрозділами Нацполіції виявили порушення перевезення небезпечних вантажів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У вихідні під час патрулювання на вулиці Луцькій, що у Ковелі, екіпаж патрульних спільно з працівниками УСР зупинили вантажний автомобіль MAN TGS, який перевозив небезпечний вантаж.

Під час перевірки документів у водія поліцейські виявили порушення спеціальних правил: водій перевозив дизельне паливо без відповідних документів – товарно-транспортної накладної на вантаж.

Оскільки, вантаж міг перевозитися незаконно, співробітники УСР зробили повідомлення на лінію 102.

Також на керманича склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів) КУпАП.

Наряд СРПП Ковельського РУП склав адмінматеріал за ч. 4 ст. 164 (Переміщення пального транспортними засобами, не зазначеними у митних деклараціях при переміщенні пального митною територією України прохідним транзитом або внутрішнім транзитом) КУпАП.

На Волині зупинили автоцистерну з «лівою» соляркою (фото, відео)

Нагадаємо, 27 грудня у Ковельському районі трактором МТЗ-80 з причепом, рухаючись заднім ходом, наїхав на 58-річного жителя Шацька. Внаслідок автопригоди постраждалий загинув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів