Поділитись:

У селі під Луцьком в пожежі постраждала 11-річна дитина (фото, відео)

Вівторок, 28 грудня 2021, 11:45

На Волині за добу сталося чотири пожежі, в одній з яких отримав опіки 11-річний хлопець.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 27 грудня, о 14:55 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді в селі Небіжка Луцької громади. О 15:10 до місця виклику прибули працівники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці. На момент прибуття підрозділу ДСНС горіння загасили місцеві жителі. Під час пожежі отримав опіки обличчя та рук 11-річний син власника. Хлопчик госпіталізований до Луцької міської клінічної лікарні. Внаслідок пожежі знищений газовий балон, пошкоджені 10 м2 перекриття, 5 м2  стін, двері. Причина загорання встановлюється.

Того ж дня о 7:39 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у селі  Холонів Горохівської міської громади – горів дерев'яний житловий будинок. О 07:48 до місця виклику прибули рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова.

З'ясувалося, що вогонь охопив дерев'яну міжкімнатну стіну біля печі. Горіння локалізували о 08:00, ліквідували – о 08.03. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося врятувати будинок від знищення вогнем.

За попередніми даними, до пожежі призвів недолік конструкції димоходу пічного опалення.

О 12:34 ще одне повідомлення про пожежу у житловому будинку надійшло до Служби 101. О 12:43 за викликом прибули працівники місцевої пожежної охорони села Чаруків. З’ясувалося, що вогонь частково охопив перекриття й поширився на хатні речі. Силами місцевої пожежної команди пожежа локалізована о 12:50, ліквідована – о 13:20. За попередніми даними, до загорання призвело порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Обідньої пори у селищі Колки також горів дерев’яний житловий будинок. Пожежу, що виникла у кладовій кімнаті, ліквідували рятувальники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі та вогнеборці місцевої пожежної охорони смт Колки. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, у ніч на 26 грудня на залізничному вокзалі у Львові загорівся вагон потягу сполученням «Київ – Ужгород», в якому перебували пасажири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів