Поділитись:

У поліції повідомили подробиці моторошної ДТП під Луцьком (фото)

Вівторок, 28 грудня 2021, 11:11
У поліції повідомили подробиці моторошної ДТП під Луцьком (фото)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими у Луцькому районі сталася через слизьку дорогу.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, ДТП трапилась у понеділок, 27 грудня, на автодорозі Луцьк – Ківерці у селі Дачне: зіткнулися легковик ВАЗ 2109 та мікроавтобус Nissan Vanette.

Попередньо, 20-річний водій ВАЗу на слизькій дорозі, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.

Внаслідок зіткнення постраждав водій легковика та його 27-річний пасажир. Вони жителі міста Ківерці. Травми отримав також 28-річний пасажир буса. Усіх постраждалих госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

У поліції повідомили подробиці моторошної ДТП під Луцьком (фото)У поліції повідомили подробиці моторошної ДТП під Луцьком (фото)У поліції повідомили подробиці моторошної ДТП під Луцьком (фото)

Нагадаємо, 27 грудня у Ковельському районі трактор МТЗ-80 з причепом, здаючи заднім ходом, наїхав на 58-річного жителя Шацька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів