Поділитись:

Затримали ймовірних вбивць головного лікаря рівненського санаторія (відео)

Понеділок, 27 грудня 2021, 17:29

У Києві затримали двох осіб за підозрою в умисному вбивстві головного лікаря одного з санаторіїв Рівненщини Ярослава Сивого, тіло якого знайшли в лісосмузі під Києвом.

Про це повідомляє видання «Українська Правда».

Злочин стався ввечері 20 грудня 2021 року. Перебуваючи у Києві, потерпілий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного громадянина Киргизії, який працює водієм служби таксі, з проханням відвезти його до готелю. Водій та його 43-річний приятель – громадянин Узбекистану, який у той час теж перебував у цьому ж автомобілі, погодилися підвезти рівнинчанина.

У ході поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад.

Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс потерпілому декілька ударів в область голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та грошові кошти, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Інформацію про зникнення потерпілого поліцейські отримали від його близьких. Слідчі встановили, що невідомі особи знімали з його банківської картки гроші.

Зусиллями працівників Святошинського управління поліції ГУ НП у місті Києві, Управління карного розшуку та прокурорів окружної прокуратури зловмисників вдалося встановити, 26 грудня їх затримали.

Зазначається, що в ході слідчих дій один з підозрюваних повідомив правоохоронцям місце, де вони залишили тіло вбитого чоловіка. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляє видання «Вісті Рівненщини», вбитий – голова правління санаторію «Червона Калина» на Рівненщині Ярослав Сивий.

Зазначається, що останні декілька днів Сивий не виходив на зв’язок із рідними. Брат загиблого, Руслан Сивий, підтвердив інформацію про вбивство.

Нагадаємо, голову правління рівненського санаторію «Червона Калина», що знаходиться на відстані 60 км від Луцька, Ярослава Сивого знайшли вбитим у лісі на Обухівській трасі за кілька десятків кілометрів від Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
20 березня 2024
17 березня 2024
01 березня 2024
12 лютого 2024
08 лютого 2024
05 лютого 2024