Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 26 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про морг

«Напевно, це моя риса характеру. Страшно ніколи не було. Було цікаво і хотілося знати більше. Але спочатку то був треш. Мої перші сиві волосини з’явилися після розтину двох немовлят, яких матері вбили і викинули», – ці слова під час розмови сказала журналістці ІА «Конкурент» головна судмедекспертка області Лілія Вірун.

Це – красива тендітна жінка: на вухах – маленькі сережки, на тонких пальцях – персні, на руці – акуратний годинник.

Візит нашої журналістки у морг почався ще задовго до того, як вона туди фізично потрапила, бо все думала, як то воно буде. Отож, тим, хто, так само, як і вона, не дивиться фільмів жахів і намагається уникати похоронів, у морг не можна.

«У день, коли повернулася з розтину 85-річного чоловіка, перед сном, як годиться, прочитала кілька сторінок книги, але нічого не запам’ятала, випила заспокійливе, але ліпше б вина, і усе відтягувала момент сну – боялася заплющити очі», – зауважила вона.

Як це відбувалося – у нашому ексклюзивному матеріалі Піти на розтин й залишитися живою: репортаж з луцького моргу (фото 18+)

СекційнаСекційна

Про масштабну автотрощу

У понеділок, 20 грудня, на автодорозі Рівне – Луцьк сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода.

ДТП сталася біля села Грабів Рівненського району. Через цю автопригоду рух трасою був заблокований, позаяк вантажівки та легковики позлітали у кювет.

На відео видно, що з дороги злетіло мінімум три автомобілі. Користувачі соціальної мережі пишуть, що все через ожеледицю.

Про ДТП з патрульними

Сьогодні у центрі Луцька, близько першої години ночі, патрульні, рухаючись на службовому автомобілі Isuzu на виклик «Лежить невідома особа», не впорались з керуванням та протаранили припаркований легковик Renault.

Власниця «рено» зазначила, що автомобіль стояв припаркований за усіма правилами. Проте сила удару настільки була велика, що автівку розвернуло і вона врізалась у стовп.

«Велике щастя, що автівку зупинив стовп і вона не вилетіла на проїжджу частину і не призвела до більшої біди. З нової машини, яку я нещодавно тільки купила, нічого не залишилось, розірвало навіть колесо», – додала жінка.

Момент аварії зафіксували камери відеонагляду. На ексклюзивному відео, яке надали ІА «Конкурент», видно, як автомобіль патрульних, рухаючись вулицею Словацького, в’їжджає в автомобіль Renault Kadjar, який був припаркований поблизу готелю «Україна».

Про невдаху на брамі

На браму Кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку заліз невідомий парубок. Провисівши не надто довго на ній, хлопець впав

«У Луцьку чоловік під наркотиками виліз на браму собору, впав і зламав ногу. На місце викликали поліцію та швидку. У підсумку чоловіка забрали до наркодиспансеру», – йдеться в описі до відео.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів