Поділитись:

Які вистави в Луцьку можна буде побачити за «ковідну тисячу» у театрі «Гармидер»

Субота, 25 грудня 2021, 20:00
Які вистави в Луцьку можна буде побачити за «ковідну тисячу» у театрі «Гармидер»

Луцький незалежний театр «Гармидер» напередодні свят пропонує використати свою 1000 грн від «єПідтримка» на сертифікати у театр, якими можна буде послуговуватися аж до завершення театрального сезону.

«За ці кошти ви можете придбати від одного (150 грн) до шести (900 грн) сертифікатів і використовувати їх одноразово (на компанію) або почергово на перегляд  вистав театру «Гармидер» у просторі «Гармидер ангар-stage» аж до 30 червня 2022 року включно! Навіть на вистави, ціна яких перевищуватиме 150 грн ви зможете витратити за сертифікатом номіналом 150 грн без доплати різниці!» — розповідають у театрі.

Керівниця театру Руслана Порицька зауважила: «Для нас дуже цінним є те, що наші глядачі мають можливість не просто використати свої кошти на відвідування наших вистав, а купуючи сертифікати зараз по суті інвестують свої гроші у створення нами вистав і соціокультурних проєктів, над якими ми працюємо зараз взимку. Тобто вони стають співпричетними і фондують наш театр, який не фінансується жодними державними інституціями і працює на самоокупності».
У 2022 році театр продовжуватиме демонструвати свої найновіші прем'єри, а також планує здивувати глядачів новою постановкою від київського режисера, подробиці про яку поки тримають у таємниці. Репертуарні вистави, які плануються до показу: 

Мультимедійна вистава-перформанс «КОСТРУБІЗМИ. КУМАНОВСЬКИЙ». Спектакль, який увійшов у шорт-лист кращих українських вистав 2020 року в номінації «краща пошуково-експериментальна вистава». Цією виставою Луцьк вперше був представлений на фестивалі-премії «ГРА», організатором якого Національна спілка театральних діячів України. «Кострубізми. Кумановський» через «оживлення» графіки, перформативні й театральні прийоми, відтворила світ сучасного українського художника Миколи Кумановського, який 40 років творив у Луцьку.

Які вистави в Луцьку можна буде побачити за «ковідну тисячу» у театрі «Гармидер» 

Харизматична комедія «ТАКА ЖИЗНЬ». Виставу створено у 2021 році за п'єсою української авторки Олени Шевченко. Ця вистава це море справжніх емоцій – сміху, сліз, іронії, тому, навряд чи зможе залишити вас байдужими. Дві 36-літні жінки в пошуках себе і сенсу свого життя – це про несподівані повороти і шалені пригоди!

Які вистави в Луцьку можна буде побачити за «ковідну тисячу» у театрі «Гармидер» 

Пластична вистава-фантазія «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ». Виставу створено в рамках проекту «Нове життя Старого міста: ревіталізація пам'яток історико-культурної спадщини Луцька та Любліна». У виставі осмислюється трипільська символіка та легенди через рух та стан, через ритуальність побуту та сакральність зв'язку чоловіка та жінки, людини і природи.

Які вистави в Луцьку можна буде побачити за «ковідну тисячу» у театрі «Гармидер»

Лірична драма «9 НОЧЕЙ». Прем’єра 2021 року за п’єсою Матея Вишнєка «Пригода ведмедиків панда, яку розповів один саксофоніст, котрий мав подружку у Франкфурті». «Незнайомі чоловік і жінка прокидаються в одному ліжку!» — це міг би бути початок тривіального сюжету... Але ж ні! Це фантастична історія! Разом із головним героєм, глядачам доведеться розгадувати таємницю цієї жінки. А ще — насолоджуватися тим, як красиво він і вона проводять свої 9 ночей, навчаючись розуміти одне одного без слів, аби стати «двома голосами у леті».

Які вистави в Луцьку можна буде побачити за «ковідну тисячу» у театрі «Гармидер» 

Щоб мати можливість побачити ці вистави за «ковідну тисячу» в театрі пропонують зараз придбати сертифікати за посиланням: https://secure.wayforpay.com/payment/garmyder_sertyfikat

Далі у будь-який зручний час до 30.06.2022 можна буде обрати виставу, здійснити на неї онлайн-бронювання (афіша вистав із можливістю бронювання з'являтиметься на сторінках театру) і просто прийшовши у «Гармидер ангар-stage» показати при вході цей електронний сертифікат (або назвати прізвище, яке вказувалося під час купівлі).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
Надрукувати
мітки:
коментарів
19 січня 2024
01 липня 2022
24 січня 2022
10 січня 2022
07 січня 2022
06 січня 2022
03 січня 2022
31 грудня 2021
30 грудня 2021
25 грудня 2021