Поділитись:

У Луцьку буде алея троянд

Вівторок, 25 жовтня 2016, 08:21
У Луцьку буде алея троянд

Невдовзі у Луцьку з'явиться алея троянд. ВОБО "Радість дитинства" реалізує еко-проект "Алея троянд" за фінансування Екоклубу (Рівне) та програми Активні громадяни від British Council. Локація алеї – проспект Волі, 31, 33.

Про це повідомляє менеджер проекту Тома Бащук, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

"У центрі Луцька є невеликий сквер з занедбаними газонами. В народі сквер має назву "Алея троянд", хоча за моєї пам'яті там не було жодної квітки. Ми маємо на меті створити алею, яка відповідала б своїй назві "Алея троянд" і започаткувати культуру озеленення та окультурення різних куточків міста", – розповіла заступник голови організації Лідія Кожевнікова.

Власне створення алеї – це: розміщення 14 арматурних арочних конструкцій на клумбах, висадка троянд, що плетуться, посів трави. Планується долучити небайдужих жителів міста для роботи над створенням алеї (посадка троянд), а також за доглядом за нею.

"Наразі погоджено всі питання та дозволи з владою для висадки троянд та встановлення конструкцій. Чекаємо фінального варіанту арок. Знаємо, що на сьогодні їх фарбують, то ж за кілька днів будемо скликати небайдужих до висадки майбутнього розарію!" – повідомляють представниці організації.

Надрукувати
мітки:
коментарів