Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 23 грудня

Четвер, 23 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 23 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 23 грудня.

Про невдаху на брамі

На браму Кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку заліз невідомий парубок. Провисівши не надто довго на ній, хлопець впав

«У Луцьку чоловік під наркотиками виліз на браму собору, впав і зламав ногу. На місце викликали поліцію та швидку. У підсумку чоловіка забрали до наркодиспансеру», – йдеться в описі до відео.

Про ДТП

Сьогодні на вулиці Генерала Шухевича сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій Peugeot, ймовірно, через неуважність порушив правила дорожнього руху, не надавши переваги в русі вантажівці, чим спричинив аварійну ситуацію, зіткнувшись із вантажним Volkswagen LT.

Обидві автівки зазнали механічних ушкоджень.

Про винищувач

Сьогодні 204-а Севастопольська бригада тактичної авіації ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі, отримала на озброєння ще одного «сталевого сокола» – легкий фронтовий винищувач МіГ-29. Літак був капітально відремонтований на Львівському державному авіаційно-ремонтному заводі. Сьогодні зранку пілот Севастопольської БрТА перегнав його до Луцька.

«Отже, повітряний щит нашого рідного Волинського краю продовжує міцнішати, а слава нашого рідного міста Луцька як авіаційного міста продовжує відроджуватись!», – йдеться у коментарі до відео.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів