Поділитись:

Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)

Вівторок, 21 грудня 2021, 13:25
Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)

Військовослужбовці Волинського прикордонного загону спільно з працівниками митниці запобігли спробі ввезення в Україну заборонених товарів, виготовлених у Російській Федерації.

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Днями в пункт пропуску «Доманове» прибув вантажний автомобіль під керуванням нашого краянина з вантажем «запасні частини до автомобілів». Товар слідував з Білорусі на одне з підприємств.

Враховуючи можливі ризики щодо незаконного переміщення товарів, оперативні співробітники прикордонного загону ініціювали ретельну перевірку. Згодом під час прикордонно-митного оформлення вантажу та перевірки товаросупровідних документів правоохоронці виявили відсутність в них інформації щодо виробника. На самих же запчастинах значилося, що вони виготовлені в Росії на ПАТ «КамAЗ».

Зазначимо, що це підприємство входить до переліку юридичних осіб, щодо яких, згідно з рішенням РНБО, застосовуються санкції з повної заборони ввезення чи транзиту в Україну товарів.

У зв’язку з цим вантажівку, якою везли в Україну понад 800 запчастин російського виробництва вартістю майже 400 тисяч гривень, правоохоронці встановленим порядком повернули на територію Білорусі.

Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)Волинські прикордонники не впустили до України заборонені автозапчастини (фото, відео)

Нагадаємо, 19 грудня 38-річного волинянина знайшли пакунок з канабісом. Понад 50 грамів наркотиків чоловік намагався ввезти в Україну, сховавши у шкарпетці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
12 квітня 2024
09 квітня 2024
05 квітня 2024