Поділитись:

На Волині 11 людей на трьох авто застрягли у кюветі (фото, відео)

Вівторок, 21 грудня 2021, 11:32
На Волині 11 людей на трьох авто застрягли у кюветі (фото, відео)

На Волині через складні погодні умови одинадцять людей, серед яких – вагітна жінка і дитина, застрягли в автівках, які з'їхали зі слизької дороги.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 20 грудня, о 18:34 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ускладнення руху на автодорозі біля села Михайлівка Затурцівської сільської громади Володимир-Волинського району. Внаслідок ускладнення погодних умов три автомобілі, в яких перебувало одинадцять людей, з’їхали з дороги на узбіччя й не могли продовжити рух.

На допомогу людям прибули рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. За допомогою троса вони відбуксирували на стійке дорожнє покриття три легкові автомобілі – Mercedes W210, в якому перебували двоє дорослих і дитина, мікроавтобус Fiat Scudo, в якому перебували четверо людей, у тому числі вагітна жінка, а також Volkswagen з чотирма дорослими.

Того ж дня, близько 15:00 години в селі Крупа Підгайцівської громади з’їхав на узбіччя бензовоз і не зміг продовжити рук. Рятувальники групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення, які прибули за викликом, відбуксирували великогабаритний транспортний засіб на стійку ділянку дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів