Поділитись:

Де в Луцьку їдять найкращі тайські страви*

Понеділок, 20 грудня 2021, 14:29
Де в Луцьку їдять найкращі тайські страви*

Lemongrass, на фудкорті РЦ «Промінь» – що це за заклад? Що там їдять?

Тайська кухня – це найоригінальніші страви, які готують з найякісніших продуктів, прямо перед вашими очима.

Приготовані страви мають дивні та, на перший погляд, непоєднувані комбінації продуктів: риба з фруктами, морепродукти з кокосовим молоком, багато приправ та найрізноманітніших прянощів. Все це дає змогу зрозуміти всю прекрасність та унікальність тайської кухні!

Страви тайської кухні стали популярними далеко за межами Таїланду. Вони регулярно входять до найавторитетніших рейтингів страв світу!

Якщо ви хочете скуштувати традиційну тайську кухню, не витрачаючись на політ в Таїланд, тоді вам потрібно завітати до фудкорту РЦ «Промінь», піднявшись на 4-ий поверх закладу та зробити замовлення в закладі Lemongrass.

Оскільки цей заклад готує страви традиційної тайської кухні на відкритому грилі. Тут ви можете насолодитись знаменитим супом Том ям, який входить до десятки найсмачніших страв світу. А якщо супу вам буде недостатньо, то втамувати голод допоможе салат Пад Пак Бунг та традиційна рибна страва Пла Пао.

На додачу, ви можете не лише скуштувати страви на місці, а й взяти їх з собою додому, аби пригостити близьких, а все тому, що вам настільки сподобаються страви тайської кухні, що ви захочете повертатись до Lemongrass знову й знову!

Підіймайтеся на 4 поверх РЦ «Промінь» та відвідайте традиційну кухню екзотичного Таїланду!

Де в Луцьку їдять найкращі тайські страви*

Де в Луцьку їдять найкращі тайські страви*

Надрукувати
мітки:
коментарів