Поділитись:

Українці готуються до новорічних свят: де краще придбати подарунки та як заощадити*

Вівторок, 21 грудня 2021, 10:16

Напередодні новорічних свят українці займаються активним пошуком якісних і функціональних подарунків для всієї родини. Щоб не витратити всі кошти на брендові товари, що реалізуються за непомірно високою вартістю, слід дотримуватися певних правил шопінгу та рекомендацій фахівців.

Як вибрати найкращий інтернет-магазин: поради експертів

Протягом кількох останніх років мешканці України віддають перевагу онлайн-шопінгу: це зручно та економить час у порівнянні з відвідуванням офлайн-магазинів. Щоб збільшити кількість покупців, вітчизняні та закордонні ритейлери анонсують цікаві передноворічні пропозиції.

На що слід звертати увагу під час вибору інтернет-магазину?

  1. Репутація. Надавайте перевагу майданчикам, що давно представлені на ринку та надають гарантії. Наприклад, магазину Kids Republic уже виповнилося п’ять років. Окрім онлайн-шопінгу, покупці можуть завітати до офлайн-магазинів: 5 з них розташовано в Києві та 2 — в Одесі.

  2. Співпраця з брендами. Деякі онлайн-майданчики нехтують здоров’ям малюків і реалізують нібито фірмові іграшки та доглядові засоби за значно нижчою ціною, намагаючись продати підробку. Це має викликати недовіру, адже дитяча безпека — понад усе. Важливо шукати інтернет-ресурс, що пропонує покупцям виключно оригінальну продукцію з відповідними сертифікатами якості.

  3. Широкий асортимент каталогу. Дуже зручно, коли в одному місці можна купити майже все, що потрібно. Особливо, коли це стосується подарунків для малечі. В інтернет-магазині Kid's Republic за посиланням https://kidr.com.ua/brands/lego/ можна знайти великий вибір конструкторів «Лего», придбати якісні візочки, пеленальні комплекти та інші функціональні речі для малюків і молодих батьків. Це зручно — в одному маркетплейсі можна купити все необхідне!

  4. Характеристика товару та можливість зворотного зв’язку з представниками магазину. Часто трапляється, що під час вибору новорічних подарунків неможливо дізнатися детальний опис продукції, а контактні дані компанії відсутні. Такі онлайн-майданчики варто залишити поза увагою. 

Акція Christmas Sale в Kids Republic: чудова можливість заощадити 

Інтернет-магазин Kid's Republic підготував своїм клієнтам приємну новину: в період з 15.12 до 26.12 2021 року діють акції на придбання ялинкових прикрас Shishi та дитячої продукції інших відомих брендів. Торговельна мережа не обділила увагою і нових покупців: у разі оформлення першого замовлення на суму від 1000 грн покупець отримує подарунок — 150 грн.

Що входить у перелік святкових пропозицій:

  • Створити чарівну атмосферу святкування неможливо без якісних ялинкових іграшок і супутніх елементів декору. Kid’s Republic пропонує 25% знижки на скляні й акрилові кульки, набори свічок та інші святкові прикраси бренду Shishi. 

  • У новорічній акції беруть участь засоби дитячого догляду Nature love Mere, подарункові набори іграшок New Classic Toys та безліч інших товарів, знижки на які досягають 25%!

  • Інтерактивні книжки з ляльками, тематичними наліпками та музичним супроводженням — чудовий подарунок дитині на Новий рік. Інтернет-магазин Kid`s Republic пропонує вигідні умови придбання цього товару: купуючи 3 книжки, ви автоматично отримуєте знижку в розмірі 20%.

  • Поповніть запас дитячих смаколиків до новорічного столу: у разі придбання 2 одиниць крекерів, фруктового пюре або пастили бренду Nature Innovation або Good Gout, третє пакування йде у подарунок.

У магазині Kids Republic клієнт завжди зможе знайти потрібну інформацію про товари, а у разі виникнення будь-яких питань — зв’язатися з менеджером у чаті або зателефонувати за вказаним номером. Правильно обравши торговельний майданчик для придбання подарунків, можна суттєво заощадити кошти та отримати якісну продукцію. Зичимо чудових зимових свят!

Надрукувати
мітки:
коментарів