Поділитись:

У Луцьку стали менше торгувати алкоголем у нічний час (фото)

Понеділок, 24 жовтня 2016, 15:13
У Луцьку стали менше торгувати алкоголем у нічний час (фото)

Від початку 2016 року правоохоронці та представники міської влади провели 36 рейдів щодо дотримання заборони продажу алкогольних напоїв у нічний час.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, з метою популяризації здорового способу життя Луцька міська рада прийняла рішення про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових в стаціонарних магазинах, тимчасових спорудах торговельного призначення для здійснення підприємницької діяльності (в тому числі, торгівельних павільйонах на зупинках громадського транспорту) та на винос у закладах ресторанного господарства з 22:00 до 08:00 години.

Тож упродовж цього року муніципали обстежили торгові об'єкти на проспекті Відродження, Молоді, Волі, Президента Грушевського, Перемоги; на вулиці Станіславського, Львівській, Винниченка, Кравчука, Гордіюк, Конякіна, Лесі Українки, Бенделіані, Є.Коновальця, Сагайдачного, Шота Руставелі, Рівненській, а також на бульварі Дружби Народів. Всього перевірили 277 об'єктів.

У результаті рейдів представники контролюючих служб склали 62 протоколи за ч.2 ст.156 КУпАП "Порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами" та 2 протоколи за ст.182 КУпАП "Порушення правил тиші" щодо порушення режимів роботи.

Варто зазначити, що на сьогодні спостерігається тенденція до зменшення кількості об'єктів торгівлі на зупинках громадського транспорту, що працюють після 22:00 години.

У Луцьку стали менше торгувати алкоголем у нічний час (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів