Поділитись:

Луцькраду звинуватили в «антивакцинаторській» позиції

Понеділок, 20 грудня 2021, 11:46
Луцькраду звинуватили в «антивакцинаторській» позиції

Депутатка Луцької міської ради Алла Доманська звинуватила Луцьку міську раду в «антивакцинаторській» позиції.

Про це депутатка заявила під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 грудня.

Алла Доманська зазначила, що Луцькрада не проводить або майже не проводить інформаційної кампанії щодо необхідності вакцинації. Окрім того, за її словами, у міській раді не знають, скільки працівників Луцькради пройшли вакцинацію. На думку депутатки, це неприпустимо. Через те, що у місті низький рівень вакцинації, вважає Алла Доманська, Волинь не може вийти з «червоної» зони.

Заперечила це заступниця міського голови Луцька Ірина Чебелюк, яка зазначила, що в Луцькій міській територіальній громаді вже майже не залишилося невакцинованих. За її словами, вона постійно слідкує за офіційною статистикою. А темпи вакцинації у Луцьку навпаки чи не найвищі в області. Також Ірина Чебелюк додала, що всі працівники, які підлягають обов'язковій вакцинації, отримали свої дози вакцини. 

Разом з тим заступниця міського голови наголосила, що вважає, що вакцинація – це право, а не обов'язок. Тож в компетенцію органів місцевого самоврядування не входить організація інформаційної кампанії щодо вакцинації. 

Нагадаємо, що на Волині упродовж попередньої доби зареєстрували 170 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 11, медпрацівників – 2). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів