Поділитись:

Відтворення концерту легендарного гурту Metallica може відбутись у Луцьку

Субота, 18 грудня 2021, 23:39

На сторінці концертної агенції Royal Tributes з'явилась інформація щодо можливості приїзду вперше в історії Metallica Symphonic Tribute до Луцька.

Про це пише Royal Tributes.

На сайті продажу білетів на цю подію повідомляється, що концерт відбудеться 12 травня. Але купити квитки ще не можна.

 

«Ми дуже хочемо, щоб це шоу приїхало в кожне місто України, але зробити це дедалі важче – зараз проект надпопулярний в Європі та менеджмент має свої плани на хлопців» – відгукується організатор. «Але ми зробимо все можливе, адже тільки із Рівного ми отримали більше тисячі запитів на цей концерт. Це означає що публіка дуже зацікавлена, і бажає відвідати цей концерт! Цього року лише в Україні у нас було 16 аншлагів».

«Ми заграли це шоу у багатьох оперних театрах Європи, і навіть у Моцартеумі в Австрії. Реакція публіки була просто неймовірною! Ми по-своєму “ламаємо рамки”, граючи важкий рок в Оперних Театрах» – відгукується соліст проекту. «До того ж ми всі походимо з України, і грати концерти на Батьківщині для нас особлива честь».

Metallica Symphonic Tribute - це відтворення одного з найбільш відомих концертів гурту Metallica, який оригінальний колектив заграв лише одного разу в житті з симфонічним оркестром Сан-Франциско. Фішка Metallica Symphonic Tribute – власний оркестр Orion Orchestra, який супроводжує проект у таких країнах як Австрія, Польща, Чехія, Словаччина, Німеччина і Нідерланди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів