Поділитись:

Луцькі лікарні – найбільш завантажені в області хворими на COVID-19

П'ятниця, 17 грудня 2021, 14:06
Луцькі лікарні – найбільш завантажені в області хворими на COVID-19

«Ковідні» лікарні Луцька найбільш завантажені хворими, тоді як по області загалом знизилась навантаженість у стаціонарах.

Про це під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації в п’ятницю, 17 грудня, розповіла заступниця начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Тетяна Трач.

За її словами, на стаціонарному лікуванні на Волині знаходиться 616 людей, з них у відділенні інтенсивної терапії 68 і 24 – на апаратах ШВЛ. 

«На сьогодні значно знизилась завантаженість стаціонарів, які надають допомогу хворим на COVID-19, і заповненість становить 29,3%. Проте високою – понад 40% – залишається заповненість лікарень Луцька,  а також Ковельського МТМО. Проте і ці показники вже значно нижчі, і це вселяє нам надію швидше подолати хворобу», – наголосила Тетяна Трач. 

Вона нагадала, що захворюваність населення на вірус має хвилеподібний характер, тому закликала волинян вакцинуватися і дотримуватися протиепідемічних засобів безпеки.

Нагадаємо, кількість виявлених нових випадків інфікування COVID-19 на Волині є найбільшою в Україні і становить 37,2 % при нормативному базовому не більше 20 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів