Поділитись:

Українцям почали виплачувати «ковідну тисячу» раніше оголошеного строку

Четвер, 16 грудня 2021, 17:30
Українцям почали виплачувати «ковідну тисячу» раніше оголошеного строку

Близько півмільйона клієнтів «Монобанку» отримають виплати вже 16 грудня.Частина клієнтів банку вже почали отримувати виплати тисячі гривень за вакцинацію, за кілька днів до офіційного старту виплат.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський в Facebook, пише видання «УНІАН».

«Починаємо виплати «ковидної тисячі». Близько півмільйона клієнтів, які подали заявки на тестування виплат в «Дії», отримають гроші вже сьогодні (якщо ми не «втомимося»»). З 20-21 грудня (закінчення тестування виплат в «Дії») будемо зараховувати кошти миттєво після схвалення заявки «Дією», – написав Гороховський.

Ряд клієнтів, які оформили через додаток банку карту «єПідтримка», вже отримали виплати.

Гроші, отримані за цією програмою, можуть бути витрачені на придбання абонементів в спортзали, відвідування кінотеатрів, театрів, музеїв, покупку квитків для подорожей всередині країни, а також книг. Кабінет Міністрів України вже затвердив перелік кодів для бізнесу, який зможе прийняти оплату карткою з тисячею гривень за вакцинацію від коронавірусу.

Крім того, українці у віці від 60 років зможуть витратити кошти на покупку ліків. Мінцифри доопрацьовує технічні аспекти купівлі ліків на кошти за вакцинацію з січня 2022 року.

Нагадаємо, що «Тисячу Зеленського» також можна буде витратити на квиток на фестиваль українського духу «Бандерштат», який відбудеться біля Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів