Поділитись:

Інформація з е-декларації волинського держслужбовця знову зникла

Неділя, 23 жовтня 2016, 15:09
Інформація з е-декларації волинського держслужбовця знову зникла

Інформація з е-декларації директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки, зникла навіть після офіціного підтвередження про подачу документа.

Про це він написав у Facebook.

"Я вже не знаю, що говорити про цю систему електронного декларування. Після успішного тренінгу в профспілках я таки дозаповнив і зберіг чернетку з усіма даними. Все заповнив і зробив скріни. Мені невдовзі прийшов лист про те, що моя декларація успішно збережена. Я в неї, відповідно, заглянув і зрадів – нарешті мені вдалось. Сьогодні в районі 13:00 години я з нового чистого браузера хром зайшов в свій кабінет, щоб подивитися, як там моя декрарація. Відкрив, дивлюсь і прозріваю: злетіло дофіга всього. І тепер ось така річ, дивіться скріни: пропали ідентифікаційні коди, номера паспортів, номера будинків, вінкоди, кадастрові номера ділянок. Як я міг без них зберегти чернетку? Ніяк", – написав Іван Мирка, прикріпивши на підтвердження скріни.

Нагадаємо: інформація з е-декларації е-держслужбовця зникає не вперше. Раніше, він повідомляв, що з його декларації зникло 80 % інформації. Згодом вона з'явилася знову.

Чиновники, судді та прокурори України всіх рівнів зобов'язані оприлюднити електронні декларації про свої доходи за 2015 рік до кінця жовтня 2016 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів