Поділитись:

Про любов, надію і диво: п'ять нових фільмів для різдвяного настрою

Автор: Міла Роспопа |
Понеділок, 03 січня 2022, 10:00
Про любов, надію і диво: п'ять нових фільмів для різдвяного настрою

І хоч частина свят уже позаду, все ж, настрій варто тримати у тонусі і періодично налаштовувати себе на святкові вайби. 

Ми на сайті луцьких новин «Конкурент» знаємо секрет найріздвянішого настрою евер. І поки ви згадуєте колядки, пропонуємо зануритися в атмосферу справжнього європейського Різдва. Тож, зручно вмощуйтеся в теплих ліжечках, беріть пледи, миску з мандаринами і цукерками. 

Пропонуємо вам п'ять нових фільмів, після яких ви точно повірите в диво, як колись у дитинстві. 

ХЛОПЧИК НА ІМ'Я РІЗДВО

Країна-виробник: Великобританія, Чехія

Режисер: Ґіл Кінан

У цій історії красиве все: самотня хатина посеред мальовничого зимового лісу, в якій живуть батько із сином. Казкове королівство, якому бракує трохи дива. Рішучий хлопчик Ніколас, який щиро вірить у ельфів та вирушає у подорож, щоб знайти батька та принести у королівство свято.

Фільм на свій лад оповідає типову історію становлення Санта Клауса, але робить це так сучасно і красиво. що нікого не залишає байдужим. Ідеально підійде для перегляду з дітьми і не тільки. 

МІСТЕР ДЖАНГЛ ТА РІЗДВЯНА ПОДОРОЖ

Країна-виробник: США

Режисер: Девід Талберт

Святкове фентезі із неймовірно красивими кадрами, яке підходить і для дітей, і для дорослих, що скучили за дитинством. 

В центрі сюжету цього фільму – історія геніального винахідника на ім'я Джеронікус. Він займається створенням нових іграшок у своїй невеличкій затишній крамничці. Одного дня його учень викрадає всі розробки майстра і створює власну корпоративну імперію з виробництва іграшок. Через багато років Джеронікус все ще сидить у своєму колись дуже успішному магазинчику, його доймають кредитори, і він вкотре обіцяє, що ось-ось придумає щось революційне. І ось напередодні Різдва допомога несподівано приходить...

ТРИВОЖНІ ЛЮДИ

Виробник: Нетфлікс

Фільм зняли за однойменною книгою супервідомого письменника Федеріка Бакмана. Зворушливий, як і всі інші історії автора, цей сюжет не залишить байдужим нікого, хто його дивиться. 

Це зворушлива комедія, а водночас психологічний роман про злочин, який ніколи не відбувся. Напередодні Нового року грабіжник-невдаха бере випадково в заручники вісьмох надзвичайно стурбованих незнайомців, які оглядають квартиру, виставлену на продаж. Під час перебування у цьому помешканні вони поступово починають відкриватися одне одному – і виявляється, у них чимало спільного.

Подружжя, яке щойно вийшло на пенсію, директорка банку, старенька пані, яка вже не боїться, коли на неї наставляють пістолет, молода пара, яка очікує дитину, агентка з нерухомості – усі вони розкривають одне одному свої найглибші таємниці. 

АРОМАТ КОХАННЯ

Країна-виробник: США

Романтична різдвяна комедія для дорослих у типово американському стилі.

Красуня Наталі живе в Лос-Анджелесі, але їй дуже не щастить знайти свою пару. Останній роман виявився із одруженим чоловіком, який вміло це приховував. Невловимий аромат кохання для Наталі залишається десь дуже далеко. Дівчина вирішує знайти хлопця за допомогою додатка для знайомств, і її симпатія збігається з красунчиком Тегом. Щоправда, хлопець живе на Східному узбережжі, але це не зупиняє Наталі, яка вирішує зробити йому сюрприз. Щоправда, приїхавши до Тега, вона виявляє суцільний обман. Замість красеня її зустрічає невпевнений у собі коротун і майстер фотошопу Джош.

НАСТУПНА ЗУПИНКА – РІЗДВО

Країна-виробник: США

Дещо примітивна і наївна різдвяна стрічка про любов, Різдво і диво. 

Хірургиня Енджі готується провести ще одне Різдво на самоті, чергуючи у лікарні. Дівчина замислюється над тим, яким би стало її життя, якби вона вийшла заміж за колишнього хлопця, нині відомого спортивного коментатора? Придбавши білет у позачерговій касі, вона задрімала у приміському поїзді додому, а коли прокидається, то з'ясовує, що повернулася на 10 років у минуле у рідне місто. Після того, як Енджі оговталася від шоку, вона усвідомлює, що тепер може зробити інший вибір у житті і що правильні дії можуть дати їй квиток назад у майбутнє. Але чи варто їй цього разу прийняти пропозицію від красивого спортивного коментатора Тайлера? Чи зможе вона врятувати невдалий шлюб батьків? А як щодо її друга Бена? А якщо їй вдасться повернутися, то яким буде її життя?

Дивіться фільми, діліться враженнями у коментарях, і гарних вам свят!

Надрукувати
мітки:
коментарів