Поділитись:

Згоріли два чоловіки: в Луцькому районі горів будинок

Середа, 15 грудня 2021, 09:17
Згоріли два чоловіки: в Луцькому районі горів будинок

У селі Олешковичі Луцького району горів будинок. На місці пожежі рятувальники виявили тіла двох чоловіків.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Волинській області.

14 грудня о 18:59 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Олешковичі Рожищенської громади Луцького району.

До місця події виїхала чергова варта рятувальників ДПРЧ-3 м. Рожище та команда місцевої пожежної охорони села Копачівка. Вже за 11 хвилин після повідомлення вогнеборці прибули до місця події, провели розвідку та в складі ланки газодимозахисної служби зі стволом першої допомоги вирушили в палаючий будинок на пошуки людей, які могли там перебувати за свідчення сусідів.

Подавши на гасіння два водяних стволи рятувальники змогли віднайти в осередку пожежі тіла двох чоловіків – господаря Івана Д., 1969 року народження, та безробітного Михайла Я., 1967 року народження.

Медики карети швидкої допомоги констатували, що допомогти людям уже було неможливо, причина смерті встановлюється правоохоронцями.

Пожежу в будинку локалізували о 19:47, о 20:25 – ліквідували. Вогонь знищив 50 м2 даху, перекриття, речі домашнього вжитку, побутова техніка, також було пошкоджено 40 м2 стін.

Ймовірна причина пожежа – необережне поводження з вогнем під час куріння власником.

Надрукувати
мітки:
коментарів