Поділитись:

Залаштунки ОП:  Богдан розказав про звільнення Авакова і Разумкова, «війну» Зеленського з Ахметовим, Коломойського та вагнерівців (відео)

Вівторок, 14 грудня 2021, 18:38
Залаштунки ОП:  Богдан розказав про звільнення Авакова і Разумкова, «війну» Зеленського з Ахметовим, Коломойського та вагнерівців (відео)

Колишній голова Офісу президента України Андрій Богдан дав тригодинне інтерв'ю, в якому назвав справжні причини відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, а також чому Володимир Зеленський розпочав публічний конфлікт з найбагатшим громадянином України Рінатом Ахметовим.

Інтерв'ю транслюють на ютуб-каналі «В гостях у Гордона».

Юрист, який певний час був головою Офісу президента України, Андрій Богдан під час тригодинного інтерв'ю розповів, хто стояв за його відставкою у 2020 році, чи спілкується він зараз із бізнесменом Ігорем Коломойським, адвокатом якого раніше був, чому нинішній керівник Офісу президента Андрій Єрмак став настільки близькою для президента людиною, чи залишилися в оточенні глави держави люди, які можуть критикувати його, чому він вважає, що Зеленський не втримається на посаді до кінця свого терміну.

Крім того, Богдан назвав справжні причини, чому у відставку відправили міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, а також чому Зеленський розпочав публічний конфлікт із найбагатшим громадянином України Рінатом Ахметовим.

Довідково:
Андрій Богдан народився 1976 року у Львові. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка та економічний факультет цього ж університету.
У 2007–2010 роках Богдан обіймав посаду заступника міністра юстиції України, з грудня 2010 до березня 2014 року був урядовим уповноваженим з антикорупційної політики в Кабміні Миколи Азарова.
У 2014–2015 роках був радником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Коломойського, згодом – його особистим адвокатом.
У 2019 році брав участь у президентській кампанії Зеленського, був його радником із юридичних питань. У травні 2019 року Зеленський призначив Богдана головою Адміністрації Президента (пізніше відомство було перейменовано на Офіс президента), а у лютому 2020 звільнив із цієї посади. Глава держави сказав, що призначення Богдана було помилкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів