Поділитись:

Працівники освіти та культури у Луцьку отримають премії (відео)

Вівторок, 14 грудня 2021, 11:43
Працівники освіти та культури у Луцьку отримають премії (відео)

Працівники закладів освіти, культури та спорту отримають виплату грошових винагород та премій. Також надання матеріальної допомоги отримають технічні працівники закладів освіти, культури й спорту.

За відповідні зміни до бюджету проголосували депутати Луцької міської ради під час позачергової сесії 14 грудня.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що виплати педагогічним працівникам проведуть в залежності від особистого вкладу в результати роботи закладу в розмірі до посадового окладу, а технічним працівникам, спеціалістам та обслуговуючому персоналу виплатять по 2 000 гривень.

Як додав міський голова, грошові винагороди отримають понад 7 тисяч працівників, на що з міського бюджету спрямують понад 27 мільйонів гривень.

«Я постійно підтримую освітян та працівників культури, бо за першою своєю освітою я також педагог і прекрасно розумію в яких умовах працюють ці люди. Тому наше сьогоднішнє рішення це свідчення того, що ми підходимо до освіти та культури не за залишковим принципом, а дійсно дбаємо про людей», – прокоментувала телеканалу «КонкурентТВ» депутатка від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій.

Алла НадточійАлла Надточій
 

Як додала депутатка, освітяни постійно першими відчувають усі зміни, що відбуваються у суспільстві. Сьогодні вони змушені постійно проявляти творчість та гнучкість у навчанні дітей, а працівники сфери культури, попри загалом, не веселі часи, повинні в цих умовах повноцінно проводити різноманітні святкові заходи, забезпечувати роботу своїх закладів та організовувати позашкільну освіту творчих діток.

Нагадаємо, що у Луцьку освітяни, працівники культури та спорту отримають премії, а техпрацівники, спеціалісти та обслуговуючий персонал – матеріальну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів