Поділитись:

«Волинянка» на браслет і «Скарби Луцька» на календарі: лучанам готують цікаві подарунки

Неділя, 12 грудня 2021, 20:01

До новорічно-різдвяних свят для лучан та гостей міста підготували нові сувенірні цікавинки – настільні календарі та шарми для браслетів.

Про це сайту новин Луцька «Конкурент» розповіла начальниця управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська.

Зі слів Катерини Теліпської, настільні календарі стали своєрідним продовженням проєкту «Скарби Луцька», підготовленого управлінням туризму та промоції міста до Всесвітнього дня туризму. Нагадаємо: на вулиці Лесі Українки просто неба розмістили стенди із зображенням найцінніших експонатів луцьких музеїв – Волинського краєзнавчого музею, Музею волинської ікони, Художнього музею м. Луцька, Музею сучасного українського мистецтва Корсаків, Музею книги, Музею дзвонів, Луцького замку та ін. Тепер же ці зображення прикрашатимуть сторінки календаря.

Ще один сюрприз для лучан – шарми на браслет у вигляді легендарної «Волинянки» від місцевого ювеліра Тараса Янюка. Раніше майстер вже презентував підвіски у формі В'їзної вежі Луцького замку та кулони у вигляді кликуна. 

Нові сувеніри з'являться у продажу в «Центрі туристичної інформації» в Луцьку до дня святого Миколая.

Нагадаємо: наступного тижня у «Центрі туристичної інформації» презентують святкові листівки, кулі на ялинку та шкарпетки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів