Поділитись:

У Луцьку із двох ринків «виганяють» продавців сурогату

Четвер, 09 грудня 2021, 10:26
У Луцьку із двох ринків «виганяють» продавців сурогату

З орендарями кіосків на ринках «Північний» та «Лучеськ», де регулярно виявляли факти продажу сурогату, розірвуть договори оренди.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка Луцьких муніципалів.

За ініціативи департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, ПП «Торговий альянс» направило листи-попередження орендарям торгових павільйонів №42 на ринку «Лучеськ» та торгового павільйону №110 на ринку «Північний» про дострокове розірвання договорів оренди з 31.12.2021 року.

Муніципали нагадують, що відповідно до ч. 3 ст. 156 КУпАП торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом, – тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виторгу, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Дії, передбачені частиною третьою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення, – тягнуть за собою накладення штрафу від 800 до 1400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виторгу, одержаної від продажу предметів торгівлі.

У Луцьку із двох ринків «виганяють» продавців сурогату

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів