Поділитись:

Що відомо про долю волинянина, який загадково зник ще пів року тому

Четвер, 09 грудня 2021, 09:21
Що відомо про долю волинянина, який загадково зник ще пів року тому

Понад сім місяців рідні не втрачають надії та продовжують пошуки зниклого ще у травні цього року 48-річного працівника галузі IT Ярослава Стречина.

Чоловік приїхав зі столиці навідати стареньку матір у село Луків Ковельського району та зник безвісти під час прогулянки лісом неподалік батьківської оселі.

На якому етапі нині пошуки волинянина та що вдалось встановити?

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на інформацію, якою поділилась двоюрідна сестра зниклого чоловіка Наталія Ільчук.

2 травня 2021 року зник 48-річний Стречин Ярослав Георгійович, який приїхав з Києва до селища Луків Ковельського району до родичів на Великдень. Близько 20:00 він пішов до лісу в урочище «Кумар», що неподалік домівки, куди часто ходив по приїзду, в напрямку села Руда, та не повернувся. Ярослав Стречин – батько трьох дітей, двоє із них уже дорослі. Найменшій дочці – сім років.

«На жаль, з тієї миті, як Ярослав зник безвісти минуло понад пів року, а й досі про його місцеперебування нічого невідомо. Жодної зачіпки. Ніде ніхто нічого не бачив. Зверталися й у монастирі, але безрезультатно. Була людина й зникла. Чесно кажучи, сподівалися, що у грибний та ягідний сезон у лісах буде багато збирачів і можливо його все-таки знайдуть. Але ні…» – розповідає пані Наталія.

Зі слів жінки, оскільки два паспорти чоловіка – закордонний та український – лишилися вдома, то й версію про перетин ним кордону також відкидають.

Родичка волинянина зі смутком каже, що поки не знайшли тіла Ярослава, то жевріє слабка надія, що він може бути живим, адже особу вважають зниклою безвісти до моменту припинення її розшуку в порядку, передбаченому законом.

Усіх, хто має хоча б якусь інформацію щодо можливого місця перебування чоловіка, просять телефонувати на гарячу лінію «102» або на номер 063-477-75-56.

Прикмети зниклого чоловіка: високий (188 см), світло-русявий, з бородою, коротко стрижений. Був одягнений в синю куртку та джинси, чорну футболку, чорні черевики.

 

Що відомо про долю волинянина, який загадково зник ще пів року тому

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів