Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 8 грудня

Середа, 08 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 8 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 8 грудня.

Про новий стрип-шоу-клуб

У Луцьку з'явився новий стрип-шоу-клуб «Ель Мундо». Новий розважальний заклад відкрили на вулиці Євгена Сверстюка в Луцьку. 

«Це місце відпочинку та розваг, світ краси, еротики та жіночності, і просто mundo de la erótica. Запрошуємо вас у новий клуб, який буде не тільки локалізацією для релакса, але й цікавим місцем з презентаціями, концертами, різноманітними подіями та тематичними заходами», – повідомили на сторінці закладу.

У закладі будуть проводити різні івенти з середи до неділі, з 20:00 до 05:00. П‘ятниця і субота – святкові новорічні шоу.

Заклад розпочинав роботу сьогодні, 8 грудня, о 20:00.

Про нові платіжки

ДКП «Луцьктепло» у грудні об’єднує нарахування за тепло та гарячу воду, надані в листопаді.

Зі слів заступника директора з комерційних питань Олександра Бабича, до складу послуги ТЕПЛО буде входити умовно-змінна й умовно-постійна частина двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії та абонентська плата за послугу з постачання теплової енергії.

До складу послуги ГАРЯЧА ВОДА буде входити власне послуга з постачання гарячої води та абонентська плата за послугу з постачання гарячої води.

Про масштабну ДТП

У Луцьку на вулиці Задворецькій сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. За словами свідків, водійка BMW X5 не надала перевагу водію автомобіля Dodge, який рухався вулицею Задворецькою зі сторони Київського майдану.

Водій Dodge намагався уникнути зіткнення, проте це йому не вдалось. Від удару Dodge відкинуло у зустрічне авто Fiat.

Внаслідок аварії найбільше постраждав автомобіль Dodge – він отримав значні механічні ушкодження.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 8 грудня

Про дрифт

У Луцьку на Замковій площі, попри припарковані поряд авто, дрифтував легковик.

Зауважимо, дороги засипало снігом і надворі мороз, тож, очевидно, було досить слизько, що створювало небезпеку як для водія, так і для людей, які були поряд.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів