Поділитись:

У Ковелі поліцейські піймали «баригу» з кристалами на 10 тисяч гривень (фото, відео)

Середа, 08 грудня 2021, 13:26
У Ковелі поліцейські піймали «баригу» з кристалами на 10 тисяч гривень (фото, відео)

Волинські поліцейські в Ковелі затримали розповсюджувача наркотиків.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні, 8 грудня, в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 КК України працівники місцевого райуправління поліції спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю за силової підтримки роти поліції особливого призначення та під процесуальним керівництвом Ковельської окружної прокуратури провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта.

Під час слідчої дії правоохоронці виявили та вилучили пакет з, ймовірно, Альфа «PVP», 4 саморобні пристрої для вживання наркотичних речовин, сім-карти, ноутбук, мобільні телефони та банківські картки.

Усе це скеровано на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Поліцейські зазначають, що вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 10 000 гривень.

Наркоділок затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

У Ковелі поліцейські піймали «баригу» з кристалами на 10 тисяч гривень (фото, відео)У Ковелі поліцейські піймали «баригу» з кристалами на 10 тисяч гривень (фото, відео)У Ковелі поліцейські піймали «баригу» з кристалами на 10 тисяч гривень (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів