Поділитись:

"Це якийсь фанатизм", – депутат про знесення гаражів муніципалами

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 12:52
 «Це якийсь фанатизм», – депутат про знесення гаражів муніципалами

Мешканці вулиці Івана Кожедуба кажуть, що їхні дерев'яні конструкції муніципальна поліція знесла незаконно.

Лучани використовували дерев'яні конструкції як господарські будівлі для зберігання вугілля та дров. Про це розповів депутат Луцькради Юрій Безп'ятко 21 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутат додав, що ці господарські споруди люди отримали разом з квартирами ще у 1952 році. Враховуючи те, що в будинку досі є пічна система опалення, ці прибудови використовувались для зберігання твердого палива.

"З теперішніми цінами на газ, можливо, їм знову прийдеться переходити на тверде паливо", – сказав Юрій Безп'ятко.

Мешканка вулиці Кожедуба пані Людмила додала, що у їхньому будинку немає підвального приміщення.

Юрій Безп'ятко сказав, що люди готові йти на контакт, але є рішення виконкому про знесення цих конструкцій, яке їм, як депутатам, треба скасувати.

"Я позитивно ставлюся до роботи муніципальної поліції, але тут вже якийсь фанатизм зі знесенням гаражів. Спочатку зносять, а потім вже розбираються . Перед тим, як подавати проект рішення про знесення, варто було вивчити питання. Тим більше, що в людей є документи, нехай із 1958 року, але вони говорять про законність встановлення цих споруд", – додав депутат Ігор Поліщук.

Надрукувати
мітки:
коментарів