Поділитись:

«Була дивною, ні з ким не спілкувалась»: що відомо про лучанку, яка вистрибнула з вікна після смерті доньки (відео)

Середа, 08 грудня 2021, 09:42
«Була дивною, ні з ким не спілкувалась»: що відомо про лучанку, яка вистрибнула з вікна після смерті доньки (відео)

У Луцьку 6 грудня з вікна багатоповерхівки випала жінка.

Нею виявилася мама восьмирічної дівчинки, яка отруїлась каштанами й померла в лікарні 28 жовтня. Загиблій було 54 роки.

Про це повідомляють Волинські новини, посилаючись на сюжет «Аверса».

Аркадій Петрович мешкає по сусідству із загиблою. Каже, нічого підозрілого в її поведінці не помічав. Але додає: контактувати з іншими сусідами не хотіла, сторонилася їх. А про загиблу дівчинку розповідає, що була жвавою, усміхненою дитиною. Проте часто її одягали не за погодою.

«Мама її загартовувала. Вона легко одягалася, отака холодна погода була, а вона в сарафанчику. З мамою вони мали отут клумбу в кінці будинку, там разом щось садили», – каже чоловік.

Ще одна сусідка нещодавно переїхала до будинку. Тож про жінку з дочкою, каже, мало знає.

«Казала мені попередня власниця квартири, що в цієї жінки була післяпологова депресія. Колись вона була дуже хорошою. Ще коли ми влітку приходили дивилися квартиру, бачили запрошення на дверях: дівчинка запрошувала тата і брата на день народження», – розповідає сусідка.

Відомо, що у загиблої залишився повнолітній син. Однак хлопець вже давно мешкає окремо і нині – за кордоном на заробітках. Чи хтось уже повідомив йому про те, що трапилось, наразі невідомо. А батько, кажуть сусіди, не живе з родиною.

«Вона психічно ненормальна, по-моєму, була. До дитини ставилася ніби нормально, але була дивна, ні з ким із сусідів не спілкувалася. Її дорослий син за кордоном. Був і чоловік, але вони розійшлися. То коли він до дитини приходив, вона його не пускала», – розповідає інша сусідка.

Колеги колишнього чоловіка загиблої відгукуються про нього добре. Однак поспілкуватися з ним не вдалося.

У службі у справах дітей Луцької міської ради повідомили, що ця родина на обліку не перебувала. Та й пресслужба поліції Волині інцидент не коментує. Мовляв, заборонив слідчий.

За фактом загибелі дівчинки одразу відкрили кримінал. Йдеться про злісне невиконання обов’язків з догляду за дитиною. Слідство ще триває. Слідчі очікують на висновки судово-медичної експертизи, аби остаточно сказати, яка ж причина смерті восьмирічної дівчинки. А от за фактом загибелі ще вирішуватимуть, чи відкривати кримінальне провадження. Бо йдеться про самогубство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів