Поділитись:

У Румунії встановили ялинку, зроблену з порожніх флаконів з-під COVID-вакцин (фото)

Середа, 08 грудня 2021, 03:56
У Румунії встановили ялинку, зроблену з порожніх флаконів з-під COVID-вакцин (фото)

У румунській столиці Бухарест, в одному з найбільших центрів вакцинації проти COVID-19 поставили різдвяну ялинку, створену з 19 тисяч використаних флаконів з-під вакцин проти коронавірусу.

Про це повідомила Національна інформаційна платформа Румунії з питань вакцинації проти COVID-19, пише Суспільне.

Ідея створити різдвяну ялинку з використаних COVID-вакцин виникла в персоналу центру ще під час його відкриття в березні 2021 року. Відтоді там отримали щеплення 200 тисяч румунів.

Для створення «ялинки» використали ампули від дводозних вакцин Pfizer / BioNTech і Moderna, а з Johnson&Johnson зробили «подарунки». Висота «дерева» становить близько трьох метрів, а діаметр – 2,2 метра.

Зазначається, що флакони з-під COVID-вакцин персонал почав збирати ще з початку листопада, часом лишаючись на роботі до другої ночі.

У центрі вакцинації кажуть, що їхня різдвяна «ялинка» є способом висловити вдячність людям, які вакцинувалися проти коронавірусу, щоб стримати епідемію в Румунії.

У Румунії встановили ялинку, зроблену з порожніх флаконів з-під COVID-вакцин (фото)У Румунії встановили ялинку, зроблену з порожніх флаконів з-під COVID-вакцин (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів