Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 6 грудня

Понеділок, 06 грудня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 6 грудня.

Про шлагбаум

У понеділок, 6 грудня, муніципали демонтували тимчасові споруди й шлагбауми біля ТЦ «Ювант» на вулиці Карпенка-Карого.

До Луцької міської ради неодноразово надходили скарги від громадян щодо неправомірних дій ПФ «Скорпіон-сервіс», яка самочинно облаштувала стоянку для автомобілів на земельній ділянці комунальної власності, а працівники фірми вимагали кошти за проїзд та парковку на території, яка не відноситься до денної стоянки.

Тимчасова споруда та шлагбауми були встановлені без відповідних дозвільних документів та використовувались для обмеження проїзду комунальною територією.

Про самогубство

У Луцьку в будинку на проспекті Відродження під ранок 6 грудня покінчила життя самогубством мама 8-річної дівчинки, яка отруїлася приготовленими каштанами.

Інформацію підтвердили у секторі комунікації поліції Волинської області.

О 5:22 надійшло повідомлення, що з вікна будинку викинулась 52-річна жінка. Від отриманих травм вона померла на місці.

Тіло скерували для проведення судово-медичної експертизи. Відомості належним чином задокументували.

Про ялинку біля «Променя»

Сьогодні зранку біля розважального центру «Промінь» вже почали встановлювати традиційну ялинку. 

Ялинку, як і зазвичай, встановлюють посеред фонтану, який на зиму відключають. Цього року вона не зміниться, кажуть у «Промені». Це буде вже давно відоме святкове «дерево» з білих гірляндових куль

Завершити монтаж ялинки збираються вже завтра, 7 грудня. Тоді ж її і засвітять. Однак, офіційне відкриття ялинки зі святковою програмою для дітей відбудеться у суботу, 18 грудня.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів